Over ons

Tankpassen-Vergelijken.nl is geen onafhankelijke vergelijkingssite. De website is gecreëerd en wordt onderhouden door Fleetcor Technologieën B.V. (KvK-nr: 09094215). Fleetcor Technologieën B.V. (wij) is een internationale aanbieder van tankpassen en betalingssystemen voor zakelijk gebruik. In Nederland hebben wij een exclusief partnerschap als wederverkoper van de euroShell tankpas voor bedrijven die tot 40.000 liter brandstof op jaarbasis afnemen. Wij bieden ook tankpassen van aan Fleetcor gelieerde entiteiten aan, te weten Travelcard en Tankpas, en ook tankpassen van derden.

Wat is Tankpassen-Vergelijken.nl

Tankpassen-Vergelijken.nl is een website waarop tankpassen vergeleken kunnen worden. Door middel van filters geeft de site de mogelijkheid om verschillende tankpassen met elkaar te vergelijken. Wij geloven dat Tankpassen-Vergelijken.nl u helpt met het maken van een keuze voor de geschikte tankpas voor uw bedrijf.

Hoe informatie verzameld is

Alle informatie om tankpassen te kunnen vergelijken is verzameld van openbare bronnen, zoals de websites van de diverse aanbieders, en contact met de klantenservice van deze aanbieders.

De resultaten zijn gegroepeerd zodat via filters vergeleken kan worden. Informatie is niet bewerkt om zo een objectieve weergave van gegevens te kunnen garanderen. Ondanks dat wij zorgvuldig alle informatie verzameld hebben, kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor foutief weergegeven informatie op websites van derden, of verkeerde voorlichting van call center medewerkers.

Hoe de vergelijking wordt uitgevoerd

Alle informatie weergegeven op Tankpassen-Vergelijken.nl is gerelateerd aan tankpassen voor zakelijk gebruik. Om vergelijking mogelijk te maken zijn de volgende gegevens bij elke aangeboden tankpas in kaart gebracht:

  • Voor hoeveel voertuigen is het product van specifieke aanbieder geschikt.
  • Voor welk type voertuig is aangeboden tankpas geschikt (personenauto, vrachtwagen etc.).
  • Hoeveel volume kan er jaarlijks afgenomen worden met aangeboden tankpas.
  • Aantal tankstations zowel in Nederland als Europa waar de aangeboden tankpas geaccepteerd wordt.
  • Aanvullende mogelijkheden die aangeboden worden, zoals parkeren carwash etc. Voorwaarden waaraan voldaan moet worden om van deze aanvullende services gebruik te kunnen maken is niet toegevoegd. Het is mogelijk dat de aanbieder nog extra services aanbiedt die (nog) niet opgenomen zijn in weergegeven vergelijking.
  • Financiële mogelijkheden bij de aangeboden tankpas. Is er een borg gevraagd, en kunt u bestedingslimieten beheren.

Wij verzamelen geen gegevens over de prijzen van aangeboden tankpassen. De prijs van een tankpas wordt sterk beïnvloedt door afname van mogelijke extra diensten en totale afname van aantal tankpassen en brandstof volumes. De aanbieder van de tankpas zal u in veel gevallen een prijsvoorstel doen op basis van uw wensen.

Aan de hand van de verschillende variabelen die worden verzameld worden verschillende tankpassen vergeleken en aan u getoond in een overzicht. De positionering van de getoonde tankpassen wordt bepaald op basis van het totaal aantal acceptatiepunten van de tankpas in Europa.

Hoe werkt het

U geeft in het filter aan waaraan volgens u de tankpas zal moeten voldoen. Het algoritme toont vervolgens de tankpassen die zullen voldoen aan uw wensen. De tankpas met het hoogste aantal acceptatiepunten zal bovenaan in de resultaten verschijnen.

Wat gebeurt er wanneer ik het contact formulier invul

Wanneer u geïnteresseerd bent in een Shell of Travelcard tankpas zal er binnen een werkdag contact met u opgenomen worden door een van onze adviseurs.  Als u geïnteresseerd bent in een van de overige tankpassen (tankpassen van derden), sturen wij uw aanvraag door aan de desbetreffende aanbieder van de tankpas. Deze neemt met u contact op om de mogelijkheden te bespreken. anneer u geïnteresseerd bent in een Shell of Travelcard tankpas zal er binnen een werkdag contact met u opgenomen worden door een van onze adviseurs. Wanneer u geïnteresseerd bent in de tankpas van Tankpas.nl wordt u automatisch doorgestuurd naar tankpas.nl waar u online de tankpas kunt aanvragen. Als u geïnteresseerd bent in een van de overige tankpassen (tankpassen van derden), sturen wij uw aanvraag door aan de desbetreffende aanbieder van de tankpas. Deze neemt met u contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van Tankpassen-Vergelijken.nl

Het gebruik van deze website is geheel zonder kosten. Ongeacht voor welke tankpas aanbieder u kiest zal Tankpassen-Vergelijken.nl nooit kosten in rekening brengen voor het gebruik van onze dienstverlening.